Eindhoven Airport voegt München en Praag toe aan aanbod: 'Banden Brainport zo flink ondersteund'

9 oktober 2015 om 12:05
nl
Eindhoven Airport biedt vanaf 19 februari vluchten aan naar het Tsjechische Praag en het Duitse München. De route van Eindhoven naar München zal elf keer per week door Transavia worden gevlogen, maandag tot en met vrijdag tweemaal per dag en één keer op zondag. Van Eindhoven naar Praag wordt van maandag tot en met zaterdag gevlogen.
Geschreven door

Fons Latour, hoofd Route Development van Eindhoven Airport, betitel Praag als één van de mooiste steden van Europa. "Het historische centrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO."
'Interessante stad'De bestemming München noemt hij belangrijk voor zakelijke reizigers. "De band tussen de Brainport Regio Eindhoven en de regio München wordt hiermee flink ondersteund. En voor de toeristische reiziger is München ook een geweldige bestemming.
Wat cultuur betreft, is de Beierse hoofdstad een van de meest interessante steden van Duitsland. Daarnaast is München dé toegangspoort tot de Alpen met plaatsen als Garmisch-Partenkirchen en Oberstdorf bij wijze van spreken om de hoek.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.