Estrella Kramer uit Oss voor derde keer vermist, politie blijft zoeken - Omroep Brabant

Estrella Kramer uit Oss voor derde keer vermist, politie blijft zoeken

9 oktober 2015 om 19:38
nl
De 16-jarige Estrella Kramer uit Oss is opnieuw spoorloos. Het meisje wordt sinds donderdagavond vermist. Eerder dit jaar en vorig jaar was ze ook een tijd uit beeld.
Geschreven door

De politie neemt de vermissing van de tiener zeer serieus.
'Lekker laten lopen geen optie'"Al is het de 20e keer", zo meldt de politie op haar Facebookpagina. "Wij kennen de aard van de vermissing pas achteraf wanneer de vermiste terecht is. Tot die tijd willen wij de veiligheid waarborgen en zorgen dat de vermiste herenigd kan worden met haar moeder in dit geval. Dus 'lekker laten lopen' en wachten tot er wel iets gebeurt is voor ons geen optie", aldus de politie.
Recent nog contact met EstrellaAfgelopen nacht is er nog telefonisch contact geweest tussen Estrella en haar familie. Ze was toen in Nijmegen en kondigde aan naar huis te komen. Daar heeft ze zich echter nog niet gemeld.  
Vorig jaar juli was ze een dag of tien spoorloos. In juni dit jaar een kleine week. Ze was toen weggelopen uit een instelling in Deurne. Het meisje is 1,63 meter, heeft lang, donkerbruin krullend haar en een tattoo met ‘mama’ aan de binnenzijde van de linker enkel.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.