Broertjes Osseini en Robert Sangare nog altijd vermist, politie zoekt getuigen

10 oktober 2015 om 20:16
nl
De politie heeft zaterdag wederom een opsporingsbericht verspreid vanwege de vermissing van twee Congolese kinderen uit Breda. Ze worden sinds dinsdag vermist.
Geschreven door

Het gaat om de 8-jarige Osseini Sangare en zijn 11-jarige broer Robert. Volgens de politie speelden ze dinsdag buiten in de wijk IJpelaar. Ze kwamen niet thuis toen het etenstijd was. Hun moeder sloeg alarm.
De politie probeert de jongens met spoed op te sporen. Ze wil met name weten wie de jongens op of na dinsdag heeft gezien en of ze toen samen waren. Informatie kan worden doorgebeld naar 0900-8844.
Signalementen broertjesOsseini droeg op het moment van zijn verdwijning een blauwe spijkerbroek, een groen shirt met lange mouwen met een zwarte opdruk op de voorzijde. Ook had hij een blauwe jas aan met een rood stiksel. Hij droeg blauwe gympen.
Zijn broer Robert had een blauwe spijkerbroek, een blauw shirt met lange mouwen en een zwarte korte zomerjas aan. Op de jas staan witte letters op de voorzijde. Verder droeg hij blauw/zwarte schoenen van het merk Adidas.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.