Chauffeur bekneld na zwaar ongeluk op A67, weg weer vrij

12 oktober 2015 om 16:10
nl
Op de A67 bij Asten is maandagochtend rond kwart over acht een kleine vrachtauto achterop op een vrachtwagen gebotst. De chauffeur zat bekneld en is bevrijd door de brandweer. Hij was aanspreekbaar na het ongeval en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De weg is inmiddels weer vrij voor verkeer.
Geschreven door

Er kwamen drie ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. Het is nog onduidelijk hoe de chauffeur eraan toe is. De vrachtauto had een Pools kenteken.
Van de kleine vrachtauto is weinig over. De andere vrachtwagen heeft enkel schade opgelopen aan de achterzijde.
Nog twee ongelukkenHet was maandagochtend een grote chaos op de snelweg. Na het ongeval bij Asten zijn gebeurden er nog twee ongelukken in de rijrichting Eindhoven, vermoedelijk door de plotse opstopping die het ongeval veroorzaakte.
Ter hoogte van Deurne raakte een vrachtwagenchauffeur bekneld na een kop-staartbotsing met twee andere vrachtwagens. De traumahelikopter kwam ook daar ter plaatse om medische assistentie te verlenen. De chauffeur is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
ZIE OOK: A67 blijft naam als 'ongelukkenweg' waarmaken: dit jaar ging het al zeker vijftig keer mis
Tussen de twee andere ongevallen in botsten later nogmaals twee vrachtwagens op elkaar. Daarbij liep een bestuurder lichte hoofdwonden op.
Gigantische verkeerschaosOp de A67 stond een lange file richting Eindhoven. De weg is inmiddels schoongemaakt en werd rond kwart over twee vrijgegeven voor verkeer. Tot kwart over twee werden weggebruikers omgeleid via de af- en toerit bij Asten. De weg was urenlang dicht.
De ongevallen bij Deurne en Asten liggen enkele kilometers uiteen, wat betekent dat het verkeer dat tussen de twee ongevallen instaat aanvankelijk geen kant op kon. Via de vluchtstrook werd dat stilstaande verkeer langs de ongevallen geleid.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.