Bredase dj Hardwell reikt Talent Award uit tijdens Televizier-Ring Gala

12 oktober 2015 om 13:29
nl
DJ Hardwell reikt donderdag de Talent Award uit tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala. Bredanaar Robbert van de Corput, zoals Hardwell werkelijk heet, noemt het mogen overhandigen van de prijs 'een eer'.
Geschreven door

Voor de Talent Award zijn dit jaar Arjen Lubach, Jan Versteegh en Luuk Ikink genomineerd. Ikink is de sidekick van Humberto Tan bij RTL Late Night.
Versteegh presenteert '3 op Reis Backpack' en is betrokken bij het BNN-programma 'Spuiten en Slikken' en Lubach presenteert het tv-programma 'Zondag met Lubach', waarin hij het nieuws van zeven dagen satirisch samenvat in dertig minuten.
Beste van de wereldHardwell werd in 2013 op 25-jarige leeftijd verkozen tot beste dj van de wereld. Hij was de jongste dj die dit klaarspeelde. Ook in 2014 eindigde hij als nummer één.
"Ik weet hoe belangrijk het is om een Talent Award te winnen als je je dromen waar wil maken", vertelt Van de Corput op de site van Televizier.
Nominatie Van KoningsbruggeJeroen van Koningsbrugge uit Den Bosch is dit jaar opnieuw genomineerd voor een Zilveren Televizier-Ster. Van Koningsbrugge, bekend van onder meer Smeris, Draadstaal en Ik Hou van Holland, strijdt met Johnny de Mol en Humberto Tan om de tv-persoonlijkheidsprijs.
In 2010 en 2011 won Van Koningsbrugge de felbegeerde Televizier-Ster. Vorig jaar ging Humberto Tan aan de haal met de prijs.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.