Voetballer ziekenhuis in geschopt en geslagen na wedstrijd in Tilburg

12 oktober 2015 om 18:11
nl
In Tilburg zijn zondag een vader en zoon aangehouden op verdenking van mishandeling van een 38-jarige Tilburger. Dat gebeurde na afloop van een voetbalwedstrijd tussen SC Olympus en K.S. Broekhoven, twee clubs uit Tilburg.
Geschreven door

De aangehouden mannen zijn 61 en 31 jaar oud. De politie kreeg zondagmiddag de melding dat er na afloop van de voetbalwedstrijd een vechtpartij was ontstaan. Toen de agenten aankwamen, was de rust alweer weergekeerd.
Huilend zoontjeDe politiemensen zagen op het terras een bebloede man zitten met naast hem een huilend jochie, dat het zoontje van het slachtoffer bleek te zijn. Volgens een getuige was de sfeer tijdens de wedstrijd tussen Olympus en Broekhoven al grimmig.
Na afloop werd het 38-jarige slachtoffer, een van de voetballers, geschopt en geslagen. Omstanders hadden een einde aan het gevecht gemaakt.
Verwond aan gezichtDe verdachten zijn aangehouden aan de hand van signalementen. Het slachtoffer is met verwondingen aan zijn gezicht naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.