‘Het gras is groener bij de buren’, acht pony’s van circus grazend gevonden in voortuin van huis

13 oktober 2015 om 18:42 • Aangepast 21 november 2020 om 15:24
nl
Word je wakker, doe je de gordijnen open, zie je ineens acht pony’s in je voortuin staan. Dat overkwam een inwoner van Sint-Oedenrode dinsdagmorgen. De dieren van Circus Renaissance waren op avontuur gegaan.
Profielfoto van
Geschreven door

“Ze hebben het hek opgetild en zijn er samen vandoor gegaan”, aldus een medewerker van het circus. “De pony’s hebben bij de tent genoeg gras, maar blijkbaar vonden ze het wel interessant om Sint-Oedenrode te verkennen.”
VerrastHet circus kreeg een telefoontje dat er pony’s door Sint-Oedenrode liepen. Medewerkers gingen op zoek naar de dieren, maar die werden niet meteen gevonden. De politie belde vervolgens dat de pony’s op de Zwembadweg in een voortuin stonden te grazen.
"Er stonden ook twee pony's op mijn oprit. Dan sta je toch even raar te kijken", vertelt een buurtbewoner die er wel om kan lachen. "Er was genoeg bedrijvigheid in de straat."
Veilig terug“Het gras bij de buren is toch groener”, grapt Team Meierij van de politie op Facebook. De kleine paarden zijn zonder te mokken weer meegegaan met het circuspersoneel. Eind goed, al goed.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.