Bingoën met ongelukken A67 om aandacht te vragen voor 'ongelukkensnelweg' - Omroep Brabant

Bingoën met ongelukken A67 om aandacht te vragen voor 'ongelukkensnelweg'

13 oktober 2015 om 18:26
nl
Joep Schouren en zijn vrienden zijn het zat. Zij staan regelmatig in lange files op de ongelukkensnelweg A67. Zij vinden dat de weg moet worden aangepakt en laten dit blijken via hun Twitter-account A67 Bingo.
Geschreven door

Een klein jaar geleden zijn de vier vrienden uit Venlo begonnen met het ludieke account. "Toen was het gewoon een geintje. We reizen allemaal vanuit Venlo richting Eindhoven en omgeving en merkten dat we steeds vaker in de file stonden door ongelukken."
In 2015 zijn er al meer dan vijftig ongevallen gebeurd op de snelweg. "Langzaam zijn we de droefenis ervan gaan inzien en is het allemaal wat serieuzer geworden. Er moet daar echt iets gebeuren. We blijven met z'n allen roepen dat het moet, maar er gebeurt niets. Onderzoeken zijn er genoeg geweest. Ram die miljoenen er maar eens in."
PolitiekHet Twitter-account wordt inmiddels gevolgd door de politiek in Brabant en Limburg. "In iedere gemeente waar de A67 doorheen loopt, is er wel een gemeenteraadslid dat ons volgt", zegt Joep.
De A67 is al ruim een jaar een probleemweg. Ook deze week gebeurden er weer ongelukken. De verbreding van de weg staat al een poos op de politieke agenda.[Tweet:body:https://twitter.com/A67Bingo/status/653800482075484160]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.