Video

Trainer Rood-Wit: 'De UEFA erkent eindelijk ons mooie spel'

13 oktober 2015 om 23:14
nl
Trainer Reinald Boeren weet het zeker. Het komt door het mooie spel van zijn team dat de UEFA de wedstrijdbeelden van Rijen - Rood-Wit van YouTube heeft gehaald. Want met een vijfde plaats op de ranglijst in de 2e klasse van de zondagamateurs wordt er bij voetbalclub RKSV Rood-Wit in Sint Willebrord heus wel aardig gevoetbald.
Geschreven door

Toch is er één man rond het team die daadwerkelijk hoop mag koesteren op Champions League-deelname. De wedstrijdbeelden van de cameraman bij het duel met Rijen zijn namelijk zo professioneel, dat de UEFA de beelden heeft laten blokkeren op YouTube.  
Goed veldspel"De UEFA geeft ons erkenning voor ons mooie veldspel", zegt Reinald Boeren dinsdagavond op het trainingsveld van Sportpark De Gagelrijzen. "Ik denk dat we misschien wel een Fair Play-prijs winnen van de UEFA", knipoogt hij.
UEFAToch even uitzoeken waarom de beelden van internet af zijn. We belden de UEFA in Zwitserland. Op de vraag wie er verantwoordelijk is voor Rood-Wit uit Sint Willebrord also known as 't Heike krijgen we geen antwoord. Uhh, ahh, klinkt het aan de andere kant van de lijn. Niemand weet iets! Ze zoeken het uit. We wachten gespannen op antwoord...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.