Voor alle Oranjefans: troostlied is in de maak

14 oktober 2015 om 11:13
nl
Huisnar Johan Vlemmix komt met een troostlied. Een lied ter verzachting van het leed over de uitschakeling bij de teleurgestelde fans van het Nederlands elftal.
Geschreven door

Om tien uur woensdagmorgen duikt hij de opnamestudio in om het deuntje op te nemen, al moet het idee nog helemaal uitgewerkt worden.
Optimistisch als altijd Vlemmix wist het dinsdag nog honderd procent zeker: Oranje zou het onmogelijke voor elkaar krijgen en met hulp van IJsland het zicht op deelname aan het EK 2016 behouden.
Hij had daarbij het landskampioenschap van PSV in 2007 voor ogen. Toen waren de Eindhovenaren ook zo goed als kansloos voor de nationale titel, maar behaalden ze toch het kampioenschap door na een enerverend duel met 5-1 van Vitesse te winnen.
'We gaan nu wèl naar huis'Vlemmix was dus vol optimisme en had liedjes met titels als 'Geef nooit op' klaar staan. Maar die kunnen dus de prullenbak in.
Wat het dan wel moet worden, daar was Vlemmix woensdagmorgen nog niet over uit. 'We gaan nu wèl naar huis' of 'Vluchten kan niet meer' zijn opties. De entertainer houdt zich aanbevolen voor ideeën vanuit het publiek. "Maar het moet wel knallen", zegt hij tegen Omroep Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.