Moeder zoekt vakantieliefde van zoontje, wie kent Amélia uit Breda?

15 oktober 2015 om 14:55 • Aangepast 21 november 2020 om 15:22
nl
Als je vijfjarige zoon maar niet uitgepraat raakt over een vakantieliefde van twee jaar geleden, wil je als moeder niets liever dan zijn liefje vinden. De Belgische Doreen Engelen is dan ook op zoek naar Amélia, een meisje dat vermoedelijk uit Breda komt.
Profielfoto van
Geschreven door

De moeder deed woensdag een oproep op Facebook met daarbij een foto van de twee jonge geliefdes. Ook deed ze haar verhaal in de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Het balletje ging vervolgens razendsnel rollen. Inmiddels is haar Facebook-post ruim driehonderd keer gedeeld.
In de zomer van 2013 ontmoet haar zoontje Eliah (dan drie jaar oud) het Nederlandse meisje Amélia in Italië. Na een paar dagen gezellig samenzijn bleek dat de twee het goed konden vinden. En een eerste kusje is een romantisch gevolg.
Moeder Doreen op Facebook: "Nu, meer dan twee zomers verder is mijn schatje haar nog niet vergeten. Tekeningen van haar hangen op de koelkast, regelmatig moet ik de foto's weer bovenhalen en dan komt de vraag: wanneer zie ik Amélia weer?" Het jonge mannetje spreekt van 1000 vlinders in zijn buik."
Contactgegevens zijn destijds wel uitgewisseld maar ze is deze gegevens na twee jaar verloren. Moeder meent zich te herinneren dat het gezin uit Breda komt. Dus wie o wie kan Doreen helpen bij haar zoektocht naar de grote liefde van haar zoontje?

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.