Eindhovense rapper Fresku gastdocent van het jaar bij Fontys

15 oktober 2015 om 14:18 • Aangepast 21 november 2020 om 15:21
nl
De Eindhovense rapper Fresku is komend schooljaar gastdocent van het jaar bij de hbo-opleiding International Event, Music & Entertainment Studies (IEMES) van Fontys Academy for Creative Industries in Tilburg. Op 9 december staat hij voor het eerst voor de klas.
Profielfoto van
Geschreven door

De 28-jarige Roy Michael Reymound brak in 2009 door en werd ondertussen ook bekend met de filmpjes van zijn alter ego Gino Pietermaai.
'Top van de hiphop'Fontys ACI is blij met Fresku als gastdocent. “Fresku is een oprechte rapper die zijn eigen weg kiest en met creativiteit sociale en maatschappelijke vraagstukken aan de orde stelt. Fresku behoort tot de top van de Nederlandse hiphop en onderscheidt zich door zijn uitgesproken mening over de muziekindustrie”, aldus directeur Pieter Bon.
Eerder waren Jan Kooijman, Eric Corton, Jan Jaap van der Wal, Giel Beelen, Eddy Zoey, Chris Zegers, Angela Groothuizen, Winston Gerschtanowitz en Harry de Winter als gastdocent verbonden aan de IEMES-opleidingen Commerciële Economie en Communicatie.[Youtube:https://youtu.be/ht5AgiFWo00]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.