Rechterhand Albert Verlinde stopt bij Stage Entertainment

15 oktober 2015 om 12:30
nl
Jeroen Dona, die bij theaterproductent Stage Entertainment Nederland verantwoordelijk is voor de reizende producties, gaat het bedrijf verlaten. De rechterhand van directeur Albert Verlinde uit Cromvoirt gaat per 1 januari werken voor ALDA Events, dat onder meer grote dance-feesten organiseert.
Geschreven door

Dat heeft een woordvoerder van Stage Entertainment vandaag gemeld. Dona heeft zelf gekozen voor het vertrek. "Na 15 jaar in de theaterbranche te hebben gewerkt is het tijd voor een nieuwe stap in mijn carrière", stelt hij.
Dona was voor de fusie met Stage Entertainment creatief directeur van Albert Verlinde Entertainment. Verlinde neemt na het vertrek van Dona voorlopig de leiding over van de tak 'touring en arena producties', zoals het officieel heet.
Reizende musicalsHet bedrijf toert op dit moment met de musical Grease door het land. Hier komt begin volgend jaar ook de musical De Tweeling bij, die tot die tijd alleen in het DeLaMar in Amsterdam te zien is. Een derde reizende musical die gepland stond, Beauty and the Beast, wordt in december de nieuwe vaste voorstelling in het Circustheater in Scheveningen.
Volgens Verlinde staan de reizende musicals in de nabije toekomst niet ter discussie. "Touring producties blijven van cruciaal belang voor een gezonde balans in het aanbod van Stage Entertainment Nederland", stelt de directeur.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.