Hey big spender: drie van de tien duurste huizen in Nederland staan in Oisterwijk - Omroep Brabant

Hey big spender: drie van de tien duurste huizen in Nederland staan in Oisterwijk

15 oktober 2015 om 15:28
nl
Geld als water en op zoek naar een waardig nieuw stulpje in Brabant? Neem in dat geval vooral eens een kijkje in Oisterwijk. Daar staan volgens Funda namelijk drie van de tien duurste woningen van Nederland te koop.
Geschreven door

De goedkoopste van het stel is te vinden op Wilhelminalaan 14. Voor een perceel van ruim 12.000 vierkante meter, een prachtige kast van een huis met 3000 kuub inhoud en onder meer zes slaapkamers dien je 5,7 miljoen euro af te tikken.
Heisteeg 50Voor het lieve sommetje van 6.450.000 euro zit je er op de Heisteeg 50 nog luxer bij. De in 2011 gebouwde villa herbergt naast de gebruikelijke trits slaapkamers en badkamers onder meer een binnenzwembad met welness ruimte, wijnkelder, bibliotheek en garage voor vijf auto’s. Die Aston Martins moeten immers ergens geparkeerd worden.
Koninkrijk zonder huisDe aanvoerder van de Funda-lijst is te vinden op de Moergestelseweg 58. Ver weg van alle priemende ogen ligt daar een landgoed van 114.000 (!) vierkante meter waar nog niet eens een hoofdwoning op gebouwd is.
Wel is er alvast een ontwerp voor het huis en is er een vergunning die rekening houdt met onder andere een binnen- en buitenzwembad, een bioscoop, wijnkelder, parkeergarage, jacuzzi, sauna en speelkamer. Een jachthuis als gastenverblijf, koetshuis als kantoor, boothuis, bospaviljoen en orangerie zijn gelukkig al wel aangelegd. Bovendien ligt het Aalsven in je eigen achtertuin. Maar goed ook; anders zou de prijs van acht miljoen euro misschien toch echt een beetje te gortig worden.
Lees ook: Hier koop je de duurste huizen van Nederland

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.