Deel 'Jouw Vincent' moment in Het Noordbrabants Museum

15 oktober 2015 om 19:16
nl
Hoe laten mensen zich inspireren door Vincent van Gogh? Het Noordbrabants Museum in Den Bosch is daar benieuwd naar en houdt daarom een fotowedstrijd. Via Facebook kun je 'Jouw Vincent-moment' delen. "Vincent van Gogh komt in ieders leven terug", zegt conservator van Het Noordbrabants Museum, Roosmarij Deernik in het programma Onder Ons.
Geschreven door

De fotowedstrijd is onderdeel van een tentoonstelling over de beroemde kunstenaar in Het Noordbrabants Museum: Vincent uit de doeken – Hoe Van Gogh beroemd werd. Maar het museum wil het publiek niet alleen laten kijken naar de cultuurhistorische expositie. Mensen krijgen de kans er zelf onderdeel van uit te maken.
“We hebben al foto's binnengekregen van bijvoorbeeld een salontafel met bloemen die aan Vincent doen denken, een kleurboek en een zelfgemaakte tekening."
Stemmen om te winnenHet museum selecteert tot 8 november de mooiste en leukste inzendingen. Deze komen te hangen in het museum. Bezoekers kunnen dan vervolgens stemmen op hun favoriet. De foto met de meeste stemmen wint een bijzondere Van Gogh Sandwichbike. “Deze fiets is bedrukt met de bekende amandelbloesem van Van Gogh.”
Kijk hier voor meer informatie en de spelregels van de fotowedstrijd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.