Dubbele moord Hooge Zwaluwe: lichamen van mannen gevonden

16 oktober 2015 om 10:01 • Aangepast 21 november 2020 om 15:20
nl
De politie heeft donderdag aan de Hamseweg in Hooge Zwaluwe de stoffelijke overschotten van twee mannen gevonden die door een misdrijf om het leven zijn gebracht. Vermoedelijk liggen zij in de woning. De identiteit van de mannen is nog niet vastgesteld.
Profielfoto van
Geschreven door

Bij de vakantiewoning waar de mannen aangetroffen zijn was veel politie op de been. Het gebied rond het huisje aan de Hamseweg werd afgezet. De kleine vrijstaande woning ligt in het buitengebied, tussen Hooge Zwaluwe en Drimmelen.

Wachten op privacy instellingen...

ToegetakeldOver de manier waarop de mannen om het leven zijn gebracht, wil de politie nog geen mededelingen doen. Wel gaf een woordvoerder aan dat de slachtoffers ernstig waren toegetakeld. "Als we kijken naar de verwondingen, kunnen we geen andere conclusie trekken dan dat het om een misdrijf gaat."

Wachten op privacy instellingen...

VerhuurdBuurtbewoners zeggen dat het huis waar de lichamen zijn gevonden, steeds verhuurd werd. Zij weten niet wie er nu woonden, maar geven wel aan dat er 's nachts vaak iets te doen was rond het huis.
Het onderzoek van de politie gaat zeker door tot en met vrijdag. Door de dubbele moord komt het aantal Brabantse doden door misdrijf op 25 doden dit jaar.
Alles over de dubbele moord in Hooge Zwaluwe lees je op onze speciale themapagina: omroepbrabant.nl/moordhoogezwaluwe

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.