Wim S. opnieuw voor de rechter voor moord op zijn vrouw Heidy Goedhart

16 oktober 2015 om 12:36
nl
Is Justitie te ver gegaan om Wim S. uit Udenhout te laten bekennen dat hij zijn vrouw Heidy Goedhart uit Kaatsheuvel heeft vermoord? Die vraag staat vrijdag weer centraal tijdens in de extra beveiligde Bunker in Amsterdam. Dan staat Wim S. opnieuw voor de rechter.
Geschreven door

S. bekende tegenover een undercoveragent dat hij verantwoordelijk is voor de moord. Hij ging ervan uit dat de mensen tegen wie hij dat vertelde, hem zouden helpen aan een baan, een vals alibi en een huis.  
UndercoveractieTwee weken geleden stond S. ook voor de rechtbank in Amsterdam. Daar worden undercoveragente Katja en haar leidinggevende gehoord. Zij speelden een belangrijke rol tijdens de undercoveractie.
"Ik kreeg de opdracht om in sociaal contact te komen", lichtte ze toe. Samen met collega Joep raakte ze bevriend met verdachte Wim. Die verklaarde uiteindelijk, na flink onder druk te zijn gezet, dat hij zijn vrouw had vermoord.
GewurgdHeidy Goedhart werd in december 2010 gewurgd gevonden in de tuin van het huis aan de Eem in Kaatsheuvel. Daar woonde ze op dat moment met Wim S..

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.