Luuk de Jong is fit voor PSV-Excelsior

16 oktober 2015 om 16:35
nl
Luuk de Jong kan zaterdag in de thuiswedstrijd van PSV tegen Excelsior zijn rentree maken. De spits is weer hersteld van een enkelblessure. Coach Phillip Cocu liet vrijdag tijdens zijn wekelijkse persconferentie nog in het midden of zijn aanvoerder direct in de basis terugkeert.
Geschreven door

Maxime Lestienne en Jetro Willems ontbreken nog. Lestienne verloor onlangs zijn moeder en krijgt van PSV de tijd om dat verlies te verwerken. Hij zit zaterdag wel op de tribune.
Willems kende een lichte terugslag in zijn herstel van een zware knieblessure. De linksback is daardoor nog niet fit genoeg om minuten te maken, aldus Cocu. "We gaan intern evalueren wanneer hij zijn rentree zal maken", zei de trainer. "Ik wil daarbij nog niet te ver op de zaken vooruitlopen, maar Wolfsburg-uit komt hoogstwaarschijnlijk nog iets te vroeg voor hem." Die wedstrijd in de Champions League staat woensdag op het programma.
AjaxDe coach hoopt dat zijn ploeg een passend vervolg kan geven aan de uitzege op Ajax. "Anders heeft die zege weinig waarde gehad", zei Cocu. "Wij moeten zeker in de thuiswedstrijden altijd drie punten pakken."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.