Poekie is weer thuis, baasjes toegetakelde Jack Russel blij met hun 'wondertje'

16 oktober 2015 om 18:27 • Aangepast 21 november 2020 om 15:19
nl
Zijn rugje en longen waren doorboord, zijn darmen lagen eruit. Jack Russel Poekie werd maandagmiddag zwaar toegetakeld door een andere hond in het Mastbos in Breda. Eigenares Mireille van Raan vreesde voor het leven van Poekie, maar ze heeft goed nieuws. De hond heeft een zware operatie doorstaan en is inmiddels weer thuis.
Profielfoto van
Geschreven door

"Hij zal waarschijnlijk nooit meer goed kunnen lopen, maar hij heeft het tegen alle verwachtingen in overleefd", laat Mireille weten.
Geen excusesNa een oproep via Facebook en Omroep Brabant meldde de eigenares van de hond die Poekie aanviel in het Mastbos zich dinsdag bij de politie. De vrouw wil echter anoniem blijven en heeft ook geen excuses aangeboden. Wel heeft ze aan de politie de gegevens van haar verzekering doorgegeven. "Dus het is nu afwachten of de rekening van de dierenarts van 700 euro betaald gaat worden", zegt Mireille.
Mireille en haar man Jaap danken de lezers van Omroep Brabant. "Het is ongelofelijk hoeveel hartverwarmende reacties wij hebben gekregen. Dit doet ons zoveel goed. Poekie ligt op dit moment zo lief tegen me aan te slapen. Ik ben echt blij met mijn wondertje."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.