Mari van de Ven verbijsterd door anonieme berichten over cocaïnegebruik: 'Te triest voor woorden'

16 oktober 2015 om 21:54
nl
Kapper en visagist Mari van de Ven uit Den Bosch is verbijsterd over de geruchten dat hij met tv-presentatrice Wendy van Dijk cocaïne zou hebben gebruikt. Die beschuldiging kwam vrijdag naar voren tijdens een rechtszaak die de tv-presentatrice had aangespannen tegen het tijdschrift Quote.
Geschreven door

In het artikel in de nieuwste Quote staat dat Van Dijk een coke-verslaving heeft en dat ze zich heeft laten behandelen in een afkickkliniek. Dit zouden zes anonieme bronnen aan het blad hebben doorgegeven. Een van hen zei dat hij met de presentatrice en Van de Ven heeft gesnoven.
'Vergist in mijn poederkwast'De rechter oordeelde vrijdag dat het bericht in Quote 'schadelijk voor de reputatie van Van Dijk' en 'onrechtmatig' is. "Het bericht geeft niet alleen een gerucht weer, maar kleurt ook zelf in dat het waar zou kunnen zijn", citeert Nu.nl de rechter.
Mari van de Ven noemt het gerucht over zijn coke-gebruik op Facebook 'te triest voor woorden'. "Wellicht dat de anonieme bron zich heeft vergist in mijn poederkwast, relativeer ik dan maar weer." Hij noemt het verhaal 'de grootste onzin'. "Ik heb nog nooit iets gesnoven."
Rectificatie en geldVan Dijk wil een schadevergoeding van 15.000 euro en een rectificatie van Quote.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.