Speurneus Bickel lost woninginbraak Breda op: tienerdievegges uit de bosjes gevist

17 oktober 2015 om 13:07 • Aangepast 21 november 2020 om 15:18
nl
Politiehond Bickel heeft vrijdagmiddag een woninginbraak in Breda opgelost. Twee meisjes van zestien en zeventien jaar oud hadden ingebroken in een woning aan de Somerweide. Bickel vond in de buurt van de woning een tas met spullen die waren gestolen.
Profielfoto van
Geschreven door

De twee jonge dievegges werden door een agent opgemerkt. Ze verschuilden zich in de bosjes langs de Emerparklaan in de buurt van de kruising met de Mijkenbroek. De agent zag dat de meisjes wegdoken op het moment dat een politieauto passeerde.
De diender waarschuwde zijn collega’s waarna de meisjes rond halfvier werden aangehouden. De identiteit van de meisjes wordt nog onderzocht, een van hen had een Frans paspoort bij zich.

Wachten op privacy instellingen...

‘Meisjes rennen weg’Vrijdagmiddag ontdekte de dochter des huizes bij thuiskomst dat er was ingebroken. Ze zag vanaf de oprit nog twee meisjes wegrennen. Ze sloeg alarm en gaf het signalement van de dievegges door.
Aan de achterzijde bleek een tuindeur geforceerd te zijn. In een van de slaapkamers waren de kasten doorzocht en was een tas met enkele sieraden gestolen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.