Groep NAC-fans haalt verhaal bij spelers: 'Jullie moeten in de spiegel kijken'

17 oktober 2015 om 17:25
Zo'n zestig supporters van NAC hebben zaterdagochtend tijdens de training hun onvrede over de gang van zaken kenbaar gemaakt aan de spelersgroep. De fans zijn de ondermaatse prestaties en de instelling van sommige spelers van de Bredase club beu. "Wat jullie in een maand verdienen, doen wij in een jaar."
Geschreven door

De supporters van NAC dachten dat de gifbeker na de degradatie van vorig seizoen toch wel leeg zou zijn. Niets is minder waar, want in de Jupiler League presteert de ploeg ondermaats.
'We zijn het beu'Muitende spelers spelers zorgden er uiteindelijk mede voor dat coach Robert Maaskant onlangs werd ontslagen. De fans zijn daar verbolgen over en brachten een bezoek aan de ochtendtraining.
[tweet:body:https://twitter.com/ronaldbrabant/status/655382227468066816]"Wij zijn hier omdat we het beu zijn dat er een paar spelers in de selectie zijn die elke keer de trainer de schuld geven", zo zegt een woordvoerder. "Om elke keer naar de trainer te wijzen is wel heel laf. Jullie hebben allemaal een spiegel thuis, kijk er eens in."
'Keihard je best doen voor NAC'De actie van de supporters verliep rustig en in goede orde. De spelers werden na afloop toegesproken. "Wat jullie in een maand verdienen, verdienen wij in een jaar. Als wij zulke prestaties zouden leveren op het werk, waren we al lang ontslagen."
Vooral het gedrag van de spelers buiten het veld zat de supporters dwars. "Wij verwachten dat jullie keihard je best doen voor NAC en niet na een gelijkspel of een nederlaag tegen een semi-profclub de stad induiken. Dat mag best, maar wel als je een goede prestatie hebt geleverd."

Wachten op privacy instellingen...