Kozakken Boys vergeet te scoren tegen Barendrecht en krijgt het deksel op de neus

17 oktober 2015 om 22:12
Kozakken Boys uit Werkendam maakte zaterdag in de wedstrijd in de Topklasse tegen Barendrecht weer eens kennis met een aloude voetbalwet.

De Werkendammers dicteerden voor rust het spel en kregen kans op kans maar kwamen niet tot scoren. Ook de uitblinkende Barendrecht-doelman Marc van Splunter was een belangrijke sta-in-de-weg.
Vijf minuten voor tijd maakte Bas Mourits dankbaar gebruik van een slippertje in de achterhoede van Kozakken Boys, 1-0.  Door de nederlaag zakt Kozakken Boys naar de tweede plaats met drie punten achterstand op koploper Spakenburg.