Veldrijden: Sanne van Paassen tiende bij World Cup in Valkenburg; 'Er zat niet meer in' - Omroep Brabant
Video

Veldrijden: Sanne van Paassen tiende bij World Cup in Valkenburg; 'Er zat niet meer in'

18 oktober 2015 om 17:19
nl
Veldrijdster Sanne van Paassen uit Vlierden is zondag bij de tweede wedstrijd van het wereldbekerseizoen als tiende geëindigd. "Het kon niet harder."
Geschreven door

Van Paassen was daarmee in Valkenburg de beste Nederlandse. Vorige week werd ze zesde bij de eerste World Cup van het seizoen in Las Vegas.
'Het kon niet harder'Van Paassen kon de latere winnares Eva Lechner uit Italië alleen in de eerste ronde nog aardig volgen. “Ik had gehoopt dat ik het vol kon houden, maar er zat niet meer in.”
Van Paassen verklaarde dat ze vorige week griep heeft gehad. “Ik kon niet volle bak ademen en kon niet harder aanzetten op de klimmetjes. Het was het hoogst haalbare. Het kon niet harder. Op de streep heb ik echt een paar minuten nodig gehad om bij te komen. Het was echt gruwelijk frustrerend. Ik had op top vijf gehoopt maar top tien was realistisch. Het ging niet beter, heel erg jammer.”
ZesdeVan Paassen handhaaft zich ondanks het magere resultaat in Valkenburg op de zesde plaats in het algemeen klassement van de wereldbeker. [Tweet:body:https://twitter.com/job_dusoleil/status/655727131750715392]

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.