Vermoorde man Raamsdonksveer eerder veroordeeld voor stelen auto met baby bij station Zevenbergen

19 oktober 2015 om 10:35
nl
De man die vrijdagmiddag vermoord werd gevonden in een huis in Raamsdonksveer is de 41-jarige Richard Paulissen. Het slachtoffer is in het verleden veroordeeld voor diefstal van een auto met daarin een baby bij het station in Zevenbergen. Dat meldt BN DeStem.
Geschreven door

Paulissen kwam er pas na enkele kilometers achter dat er een kindje in de auto zat. Hij liet de baby op de toonbank van een supermarkt achter. Het kind bleef ongedeerd, Paulissen werd gepakt. De rechter veroordeelde hem tot drie maanden cel voor de autodiefstal, maar niet voor gijzeling of ontvoering.
DrugsgebruikersHet slachtoffer is vrijdag in een flat aan de Hameldonk vermoedelijk met een steen om het leven gebracht. Paulissen en de 56-jarige verdachte die voor de moord is opgepakt, staan in de buurt bekend als drugsgebruikers die het regelmatig met elkaar aan de stok hadden.
De diefstal van de auto met baby is niet het enige dat de vermoorde man op zijn kerfstok had. In Geertruidenberg stak hij een voormalige huisgenoot en vriend met een riek. Die overleed later, maar niet aan de steekwonden, zo bleek uit sectie.
Nog meer op kerfstokPaulissen moest daarvoor zeven maanden naar de gevangenis. Hij is ook nog veroordeeld voor het stelen van een brommer en voor het veroorzaken van een ongeluk op de A59 met een gestolen auto.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.