Heeft Frans Bauer een beetje balgevoel? Antwoord: ja en nee!

19 oktober 2015 om 14:56
nl
Voetballen is niet de grootste kwaliteit van zanger Frans Bauer. Heracles Almelo-middenvelder Mark-Jan Fledderus heeft dat op een pijnlijke manier ondervonden. Tijdens tv-opnames raakte Frans de profvoetballer vol in z'n edele delen.
Geschreven door

[Tweet:body:https://twitter.com/HeraclesAlmelo/status/656029578255732736]
Grap in What The Frans?!Het fragment komt uit een aflevering van Bauers tv-programma What The Frans?!, dat afgelopen zaterdag werd uitgezonden.
In de aflevering werd een grap uitgehaald met Huib, een trouwe supporter van de club uit Almelo. Zijn partner Loekie zat in het complot en wist plots enorm veel van voetbal, met wat hulp van de zanger en de spelers van Heracles. Loekie schopte het zelfs tot stadionspeaker.
Ben je er klaar voor?En in diezelfde aflevering gaat Frans Bauer dus ook even voetballen met wat spelers van Heracles. "Balletje trappen met Frans, ik ben benieuwd", zegt aanvoerder Fledderus nog. "Nou, daar komt ie. Ben je er klaar voor?", kondigt Frans z'n kanonskogel aan.
Eén ding is duidelijk: aan Frans Bauer is geen profvoetballer verloren gegaan. Of, in de woorden van een niet nader te noemen tv-presentatrice: Wat kan ie zingen hè, die Frans?[Tweet:body:https://twitter.com/HeraclesAlmelo/status/655304646395727872]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.