Video

Ramkraak op juwelier Ooms in Halsteren: 'Stelletje raddraaiers hebben even huisgehouden'

20 oktober 2015 om 10:51 • Aangepast 21 november 2020 om 15:15
nl
Criminelen hebben maandagavond een ramkraak gepleegd op juwelierszaak Ooms aan de Vogelenzang in Halsteren.
Profielfoto van
Geschreven door

Rond tien voor half twaalf reed een personenauto tegen de gevel van het pand. Volgens de politie waren er vermoedelijk twee daders. Toen de agenten bij de juwelierszaak aankwamen, waren de dieven er al met hun buit vandoor.
GevluchtVermoedelijk zijn de ramkrakers richting de rotonde van de Halsterseweg in Bergen op Zoom gevlucht. De politie heeft nog naar de daders gezocht, maar niets of niemand gevonden. Wat er precies is gestolen, is nog niet bekend. Volgens de juwelier zijn er geen eigendommen van klanten meegenomen.
De schade in en aan de winkel is enorm. De pui van het pand is compleet vernield. Op foto's die de juwelier op Facebook heeft geplaatst, zijn veel kapotgeslagen vitrines te zien. Enkele achtergebleven horloges en sieraden liggen tussen de glassplinters op de grond.
'En wij maar bouwen aan onze toekomst'"Vier uur wij gaan naar bed. Stelletje raddraaiers hebben even huisgehouden. En wij maar bouwen aan onze toekomst. Wegens omstandigheden vandaag dan ook gesloten", schrijft de juwelier op Facebook.
Volgens de juwelier is het grootste deel van de puinhoop maandagnacht opgeruimd. Veel mensen leven met de gedupeerde ondernemer mee. De juwelier wil verder niet reageren.
'Sla je slag!'Juwelier Ooms vierde vorige week nog dat het hoogste punt van hun nieuwbouwpand aan de Dorpsstraat was bereikt. Volgend jaar staat de verhuizing gepland.
Daarom waren er nu veel aanbiedingen onder de slogan: 'Sla je slag! Het jij al een sieraad uit onze uitverkoop meegepakt?' Die kreet heeft nu een hele andere betekenis gekregen.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.