PSV-trainer Phillip Cocu: ‘Geen fouten maken tegen VfL Wolfsburg’

20 oktober 2015 om 23:53
nl
PSV moet woensdagavond vrijwel foutloos blijven om een kans te maken tegen VfL Wolfsburg, de huidige nummer vier uit de Bundesliga. “Tegen een sterke tegenstander als Wolfsburg kunnen we ons weinig fouten permitteren”, aldus PSV-trainer Phillip Cocu.
Geschreven door

“Tegen ploegen in de Champions League worden andere dingen gevraagd en die zullen we ook moeten brengen. Als we daar niet optimaal in zijn dan wordt het een zware strijd'', voorspelde Cocu dinsdag op een persconferentie over de wedstrijd in de derde speelronde van de Champions League.
ZIE OOK: Woensdagavond liveblog VfL Wolfsburg – PSV: start 20.30 uur
Verdediger Jeffrey Bruma denkt dat PSV de tegenstander woensdagavond moet weten te treffen op de plekken waar het pijn doet: “We kennen de sterke en zwakke punten en die zwakke punten zullen we moeten proberen uit te buiten”, waarschuwde hij de Duitsers.
ZIE OOK: VfL Wolfsburg alert op PSV-spits Luuk de Jong
Op zoek naar eerherstel PSV gaat woensdag op zoek naar eerherstel na de blamage zaterdagavond in de competitiewedstrijd tegen Excelsior toen in de slotfase de zege werd weggegeven (1-1). De wedstrijd is geanalyseerd maar ook weer uit het hoofd gezet. "Excelsior hebben we achter ons gelaten, dat moeten we vergeten. We moeten ons nu focussen op Wolfsburg'', aldus Bruma.
Cocu moet verdediger Santiago Arias woensdagavond missen vanwege een schorsing na zijn rode kaart in de wedstrijd bij CSKA Moskou. De logische oplossing is dat Joshua Brenet naar de vertrouwde rechtsbackpositie verhuist en dat Simon Poulsen linksback staat. De trainer ging niet in op de beoogde vervanging. "Simon is fit en inzetbaar en laat ik zeggen dat hij één van de kandidaten is'', was het enige dat hij kwijt wilde. PSV en VfL Wolfsburg hebben na twee groepsduels drie punten, net als Manchester United en CSKA Moskou.  

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.