Ravage in Dieden: aanhangwagen met maïs rolt van dijk en valt bovenop auto - Omroep Brabant

Ravage in Dieden: aanhangwagen met maïs rolt van dijk en valt bovenop auto

21 oktober 2015 om 18:20
De maïswagen belandde boven op de auto
De maïswagen belandde boven op de auto
Een flinke ravage in Dieden, een klein plaatsje bij Ravenstein. Een tractor met volle maïswagen reed dinsdag op de Maasdijk toen het gevaarte los schoot en bovenop een geparkeerde auto belandde. "We reden stapvoets, maar toch ging het mis."
Geschreven door

De eigenaar van het voertuig, Peter Loeffen uit Schaijk, kijkt nuchter op het voorval terug. "Onze chauffeur reed heel voorzichtig de dijk op, maar omdat de banden van de tractor spekglad waren door de klei, gleed de wagen weg."
De aanhangwagen belandde onder aan de dijk, boven op een auto die daar geparkeerd stond. "Nee, er zat niemand in, gelukkig", aldus Loeffen.
'Gelukkig schoot de aanhanger los'Loeffen is opgelucht dat er geen persoonlijke ongelukken zijn gebeurd. "Gelukkig schoot de aanhanger los van de trekhaak, waardoor de tractor gewoon op de dijk bleef staan. Als dat gevaarte ook was meegetrokken, dan had het heel anders kunnen aflopen voor de chauffeur."
De ravage is inmiddels opgeruimd. Volgens de eigenaar valt de schade mee. "Het is maar blik, dat kunnen we gewoon zelf repareren."

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...