Tsjakka! Emile Ratelband (66) smoorverliefd op 25-jarige Linda Snel uit Bergen op Zoom

21 oktober 2015 om 14:55
nl
Emile Ratelband heeft zijn nieuwe liefde gevonden in Brabant. De positiviteitsgoeroe heeft, een half jaar nadat zijn vriendin Gitta overleed, de 25-jarige Linda Snel uit Bergen op Zoom aan de haak geslagen. "We zijn nu zo ongeveer twee maanden een stel en heel erg gelukkig met elkaar", aldus Ratelband in De Telegraaf.
Geschreven door

Ratelband, die bij 's-Heerenberg in Gelderland woont, huurde de 41 jaar jongere Linda Snel in om als kindermeisje voor zijn kroost te zorgen. In augustus sloeg de vonk over. De twee zijn smoorverliefd op elkaar. De Bergse zette dinsdag op haar Facebook 'een relatie' te hebben.
LAT-relatieEmile en zijn Linda wonen nog niet samen. "Mijn geliefde komt meestal vrijdag naar mij toe en gaat maandag weer terug naar haar woonplaats. Doordeweeks reis ik vaak af naar Bergen op Zoom om bij haar te kunnen zijn. Dan blijf ik gezellig een nachtje slapen.''
Over het grote leeftijdsverschil ligt Emile niet wakker. "Ik ben een gezonde vent met een goed stel hersens en smaak. En ik doe nu als het ware een omgekeerd Patricia Paaytje. Zij, net zo oud als ik, heeft een 24-jarige man. En Linda vindt het contrast in jaren prima", zegt Ratelband in De Telegraaf.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.