Mishandeld meisje uit Helmond nog altijd thuis: 'Zulke pesterijen moeten stoppen'

22 oktober 2015 om 03:42
nl
Het meisje dat onlangs in Helmond door twee meisjes in elkaar werd geslagen, zit nog altijd thuis. Het gaat niet goed met haar, ze heeft een hersenschudding opgelopen. Ook kneusde ze haar nek en haar ribben. Dat vertelde ze woensdagavond in het tv-programma Pauw.
Geschreven door

Samen met haar moeder sprak de 13-jarige Melissa van Schaik over de pesterijen in het actualiteitenprogramma van Jeroen Pauw. "Ik zit hier omdat ik vind dat andere kinderen het moeten zeggen als ze gepest worden. Anders loop je er te lang mee rond. Ik weet hoe het is, dat is echt niet fijn."
'Pesterijen moeten stoppen'Zelf vertelde ze niets over de vechtpartij tegen haar moeder. Haar moeder moest het van een vriendin horen. Zij deed vervolgens aangifte. "Zulke pesterijen moeten stoppen. Mijn dochter is niet de enige bij wie dit gebeurt", aldus moeder Jacqueline van Halen. De vechtpartij werd gefilmd en verspreid via Facebook.
Inmiddels zijn er drie meisjes aangehouden. Volgens Melissa waren er in totaal zes tot acht meisjes bij de vechtpartij betrokken. Ze kreeg al eerder klappen van de meisjes. "We hadden ruzie. Ze hadden me beschuldigd van iets wat niet waar was."
Gesprek op schoolHet slachtoffer heeft donderdag een gesprek op school. Vrijdag verwacht ze een uurtje naar school te gaan. De daders hebben nog niet van zich laten horen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.