Autobranden burgemeester en toezichthouder gemeente Rucphen doelbewuste actie

22 oktober 2015 om 12:24
nl
De brandstichtingen van de auto's van de burgemeester en een toezichthouder van de gemeente Rucphen die afgelopen zomer in brand werden gestoken in Sint Willebrord, hebben vermoedelijk met elkaar te maken. De auto's zijn mogelijk doelbewust uitgekozen. Dat denkt de recherche. Er is nog niemand aangehouden. Volgende week worden in het opsporingsprogramma's Bureau Brabant en Opsporing Verzocht beelden van een verdacht persoon getoond.
Geschreven door

Voor de branden is nog niemand aangehouden. De politie hoopt met de behulp van de uitzending tips te krijgen over de dader of daders.
CamerabeeldenOp camerabeelden is te zien hoe een man in de buurt van de geparkeerde auto bij het huis van burgemeester Marjolein van der Meer Mohr rondscharrelt. Het gaat om een blanke of licht getinte slanke man met kort haar en een donker petje op.
In de nacht van 7 juli werd aan de Rozenkransstraat een toezichthouder van de gemeente bruut uit zijn slaap gewekt. Hij zag zijn auto in vlammen opgaan. Het vuur sloeg over naar de auto van zijn partner. Ook die wagen raakte onherstelbaar beschadigd.
Auto burgemeesterEnkele weken later, op twee augustus, was het weer raak. Aan de Dorpsstraat werd de auto die burgemeester Marjolein van der Meer Mohr gebruikte door brand verwoest. De burgemeester en haar partner waren op dat moment niet thuis.
ZIE OOK: Autobrand burgemeester Rucphen leidt naar ramkraak Halsteren.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.