Alphen-Chaam klaagt bij Provincie over sluiting N260

22 oktober 2015 om 12:50
nl
De gemeente Alphen-Chaam heeft zich bij Gedeputeerde Staten beklaagd over de afsluiting van de N260 en de communicatie daarover.
Geschreven door

Een groot deel van de N260, de provinciale weg vanaf de A58 bij Gilze tot aan de landsgrens ten zuiden van Baarle-Nassau wordt op dit moment gereconstrueerd.
De werkzaamheden duren van 12 oktober tot en met 31 oktober. Gedurende die periode is de N260 tot aan Baarle-Nassau afgesloten voor doorgaand verkeer.
VerbolgenInwoners zijn verbolgen over het feit dat er echter amper activiteiten plaatsvinden, waardoor ze zich afvragen waarom een dergelijke afsluiting nodig is.
"Een en ander komt de geloofwaardigheid van de verkeersmaatregel en de omleiding niet ten goede en leidt tot de ongewenste situatie waarbij mensen toch over de N260 gaan rijden", aldus het college.
SchadeDe gemeente maakt zich ook grote zorgen over aangerichte schade aan het gemeentelijke wegennet. In het najaar zijn veel boeren bezig met het binnenhalen van de maïsoogst.
Als gevolg van de afsluiting worden verschillende wegen in de gemeente nu zeer intensief gebruikt door sluipverkeer en landbouwverkeer.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.