‘Met veel pijn nemen we afscheid’, zaterdag begrafenis van in Hooge Zwaluwe vermoorde Brian Dalfour

22 oktober 2015 om 22:58
nl
De afgelopen week vermoorde No Surrender-voorman Brian Dalfour wordt zaterdagmiddag begraven in Almere. Vrijdagavond is er een mogelijkheid tot condoleren in de stad, laat de motorclub op de website weten. "Met heel veel liefde heb je voor ons geleefd en gezorgd. Nu met heel veel pijn en verdriet nemen wij afscheid van jou", zo valt te lezen in de rouwadvertentie.
Geschreven door

De club meldt dat iedereen welkom is, 'ook leden van andere motorclubs'. Op internet is inmiddels een condoleanceregister geopend voor de No Surrender-chef.
De politie heeft laten weten op de hoogte te zijn van de uitvaart en maatregelen te treffen.
ZIE OOK: Misdaadgolf West-Brabant: Wat weten we nog niet?
MoordaanslagNo Surrender-chef Brian Dalfour en beroepscrimineel Muljaim Nadzak uit Macedonië werden vorige week dood aangetroffen in een vakantiehuisje in de polder bij Hooge Zwaluwe. De politie zag meteen dat er sprake was van moord.
Inmiddels zijn twee mannen opgepakt voor de moorden. Een van hen is de 39-jarige Belg die bij het Amphia Ziekenhuis in Oosterhout werd afgezet. Deze man had een steek- of schotwond. De andere verdachte is een 46-jarige man die gewond in Breda werd gevonden. Hij was beschoten.
De datum van Dalfours overlijden (14 oktober) bevestigt de theorie dat hij en Nadzak al veel eerder werden omgebracht dan het moment waarop de lichamen werden gevonden. De verdachten kregen al te maken met wat lijkt op wraakacties voordat de politie de lichamen überhaupt op het spoor was.  
Alles over de dubbele moord in Hooge Zwaluwe lees je op onze speciale themapagina: omroepbrabant.nl/moordhoogezwaluwe

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.