Sinterklaasje kom maar binnen met je... frituur? Snackbar lanceert pepernootkroket

22 oktober 2015 om 22:16
nl
Een krokante korst, een smeuïge ragout, maar dan met pepernoten en chocola. Draait je maag al om? Bij Eetpaleis 't Vosje in Rosmalen in elk geval niet, zij lanceren vrijdag de pepernootkroket.
Geschreven door

"We willen een keer iets speciaals doen", legt eigenaar Peter Vos uit. De krokante creatie klinkt wat raar maar smaakt echt prima, verzekert Vos: "Hij is precies hetzelfde gemaakt als een kroket, maar dan met pepernoten en kruiden in plaats van vlees."
MeelwormkroketDe snackbar experimenteert vaker met rare kroketten. "Onze klanten verwachten elke keer wat anders bij ons. Zo hadden we ook een tijdje een meelwormkroket op de prijslijst."
Vorig jaar tijdens Sinterklaas kwam frituurketen Febo met een speculaaskroket. Die werd door recensenten van het Parool genadeloos terug naar Spanje getorpedeerd. "Het doet denken aan natte ontbijtkoek, aan verzopen pepernoten op straat tijdens een verregende intocht", schreef de krant.
Dat is zeker niet van toepassing op de kroket van Peter Vos, zo denkt hij: "Onze kroket smaakt juist als lekker vers afgebakken pepernoten. Dat gevoel wordt helemaal versterkt omdat 'ie natuurlijk warm is."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.