Oud-beheerder kantine VV Steenbergen voorlopig op vrije voeten - Omroep Brabant

Oud-beheerder kantine VV Steenbergen voorlopig op vrije voeten

23 oktober 2015 om 16:23
nl
De oud-beheerder van de kantine van VV Steenbergen mag zijn rechtszaak in vrijheid afwachten. Dat heeft de rechter in Breda besloten. De 37-jarige Steenbergenaar werd in juli aangehouden na de vondst zeven tassen vol drugs in de kantine van de sportclub.
Geschreven door

Clenn J. heeft volgens zijn advocaat Henk van Asselt een aantal redenen waarom hij voorlopig niet meer vastgehouden moet worden.
"Hij heeft twee bedrijven waar hij zaken van af wil handelen. Het personeel daarvan heeft nu geen inkomen. Daarnaast betalen zijn ouders zijn hypotheek en dat terwijl ze het ook maar met een pensioentje moeten doen", zei van Asselt in de rechtszaal.
Banden met de drugswereldJ. mocht niet eerder naar huis, omdat de officier van justitie denkt dat hij banden heeft met de drugswereld en daarom gewoon door zou kunnen gaan. De rechter vindt zijn persoonlijke omstandigheden dit keer zwaarder tellen dan de angst voor herhaling. In januari moet J. zich weer melden bij de rechtbank.
In juli werden zeven tassen met in totaal 100 kilo harddrugs gevonden in de kantine van VV Steenbergen. De pachter meldde zich als eigenaar van de tassen. Hij verklaarde dat het om aanmaakblokjes ging.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.