Controle op 'drugsparkeerplaats' Geldrop: 14.000 euro en BMW X1 in beslag genomen

23 oktober 2015 om 16:37
nl
Bij een controle op een parkeerplaats in Geldrop heeft de politie veel geld en twee auto's in beslag genomen. Drie mensen zijn opgepakt. Het gaat om een parkeerplaats aan de Barrier, vlakbij de A67. Op die parkeerplaats wordt veel gehandeld in drugs, daarom zijn er regelmatig controles van de politie.
Geschreven door

Woensdagavond rond kwart over acht zagen agenten dat twee mannen verdekt opgesteld stonden naast een auto, waarin een 40-jarige vrouw uit het Limburgse Echt zat.
Ruim 14.000 euroDe politie vertrouwde het niet en controleerde de auto. In die auto lag 13.000 euro. Vervolgens werd een van de mannen, een 25-jarige man uit Bergeijk, gefouilleerd. Daarbij kwam ruim 1300 euro aan biljetten tevoorschijn.
Het geld, in totaal dus meer dan 14.000 euro, is in beslag genomen voor verder onderzoek. Ook twee auto's zijn in beslag genomen: de BMW X1 van de man uit Bergeijk en de auto waarin de vrouw zat.
Hoe komen ze aan zoveel geld?De politie onderzoekt waar het geld vandaan komt. Ook heeft de politie de Belastingdienst ingeschakeld. De andere opgepakte man die bij de auto stond, een 45-jarige Kerkradenaar, heeft namelijk nog een belastingschuld van ruim 300.000 euro.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.