Marco Roelofs, ex-frontman van Heideroosjes, is nieuwe programmeur Effenaar - Omroep Brabant

Marco Roelofs, ex-frontman van Heideroosjes, is nieuwe programmeur Effenaar

23 oktober 2015 om 16:46
Marco Roelofs (foto: John Klijnen)
Marco Roelofs (foto: John Klijnen)
Marco Roelofs is de nieuwe programmeur van poppodium de Effenaar. Hij is de opvolger van Tom Ketelaar, die twee maanden geleden vertrok naar een boekingskantoor. Roelofs, vooral bekend als zanger van de punkband Heideroosjes, begint op maandag 16 november.
Geschreven door

Naast zijn jarenlange rol als frontman schreef Roelofs ook twee solo theatervoorstellingen en het boek KAAL. Daarnaast presenteerde hij Pinkpop.
Volgens de directeur van de Effenaar, Marco Jos Feijen, is Roelofs geen gangbare keuze. “We anticiperen daarmee op de veranderende rol van de programmeur, die steeds meer samen met publiek en anderen in de stad programma’s maakt”, zo luidt zijn verklaring.
‘Ik kom al in de Effenaar sinds mijn studententijd’Roelofs ziet zijn jarenlange ervaring in het muzieklandschap als een voordeel. “Ik kom al in de Effenaar sinds mijn studententijd”, aldus de ex-frontman. “Het is een organisatie die niet bang is en haar nek durft uit te steken. Dat zie je ook in deze stap. Ze nemen iemand aan die niet voor de hand ligt."

App ons!
Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Wachten op privacy instellingen...