Nieuwe vette snackletter van de Sint binnenkort in de muur: 'Niet geschikt als schoencadeautje'

23 oktober 2015 om 18:40
nl
Zin in een chocoladeletter, maar ook in een vette hap uit de muur? Dan kun je binnenkort terecht op het station. Snackfabrikant Van Oers uit Boxtel bakt namelijk duizenden frituursnacks in de vorm van een chocoladeletter, die verkocht worden bij snackbar Smullers.
Geschreven door

De NS noemt de wannabe-chocoladeletter toepasselijk de snackletter. De introductie gaat gepaard met tal van quasi-grappige woordspelingen. Zo schijnt de snackletter goedheilig lekker te zijn.
Sinterklaassmaak uit de frietpan?De kipsnack heeft volgens de NS een een zeer toegankelijke smaak, omdat typische sinterklaassmaken als speculaas niet zo goed samengaan met frituren.
In Rosmalen denken ze daar trouwens anders over. Eetpaleis 't Vosje lanceerde vrijdag de pepernootkroket. Maar of die nou zo lekker is? De meningen daarover verschillen.
Niet in je schoen stoppenHonger gekregen? De S-vormige kipstaaf is vanaf begin november te koop op ruim dertig treinstations. De NS komt nog wel met een waarschuwing: hij is niet geschikt als schoencadeautje.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.