'Mijn ouders zijn schandalig behandeld', zoon opgepakt echtpaar Kaatsheuvel kwaad op politie

23 oktober 2015 om 20:03
nl
Een Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) en twee agenten zijn vrijdagmiddag bedreigd en mishandeld door een echtpaar uit Kaatsheuvel. Dat meldt de politie. Dat gebeurde tijdens de weekmarkt in de Hoofdstraat in Kaatsheuvel. De zoon van het echtpaar heeft een andere lezing. "Mijn ouders zijn schandalig behandeld. Het is te belachelijk voor woorden."
Geschreven door

"Mijn moeder liep met haar hond naar de auto die honderd meter verderop aan de overkant geparkeerd stond en toen werd ze bekeurd." De vrouw kreeg de bekeuring, omdat ze haar hond los liet lopen en dat mag niet binnen de bebouwde kom. "Mijn moeder is erg ziek en kan daardoor niet veel hebben", zo vertelt de zoon.
Pepperspray en geweldDoor de ophef kwam de man van de inmiddels boze vrouw erbij. Bij de heftige woordenwisseling zou het echtpaar de boa hebben beledigd en bedreigd en het apparaat om bekeuringen uit te printen uit haar handen hebben geslagen.
Agenten schoten de boa te hulp. "Ze kwamen met drie politiebusjes. Mijn moeder is in het gezicht geslagen en mijn vader met pepperspray bespoten en tegen de grond gewerkt. Alles is vastgelegd met onze bewakingscamera. Het was schandalig hoe de politie tekeer ging", aldus de zoon. Volgens de politie werden de man en vrouw juist agressief. Ze zouden een agent de bril van het gezicht hebben geslagen en een andere agente kreeg een klap in haar gezicht.
De politie heet de 50 jarige man en de 45-jarige vrouw meegenomen naar het bureau. De agenten en BOA doen aangifte tegen het echtpaar.  "Alles staat op band en er zijn veel getuigen die aan onze kant staan", aldus de zoon.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.