FC Den Bosch onderuit tegen VVV-Venlo, Helmond Sport verliest van FC Dordrecht

24 oktober 2015 om 00:28
FC Den Bosch is er vrijdagavond niet in geslaagd te winnen van VVV-Venlo. De bezoekers uit Limburg wonnen door een vroeg doelpunt van Ralf Seuntjes met 0-1. Helmond Sport verloor thuis met 1-2 van FC Dordrecht.

FC Den Bosch - VVV-VenloDe Bosschenaren keken al na twee minuten tegen een achterstand aan toen Ralf Seuntjens scoorde. FC Den Bosch kreeg met name via Zeldenrust een aantal kansen op de gelijkmaker, maar hij faalde in de afwerking.
In de tweede helft had doelman Deckers van VVV een knap antwoord op een pegel van Van der Winden, waardoor de ploeg uit Den Bosch met lege handen bleef. De ploeg bezet de 14e plaats in de Jupiler League.
Helmond Sport - FC DordrechtHelmond Sport kwam in de 42e minuut op voorsprong door een doelpunt van Justiana. In een weinig enerverende wedstrijd kwam FC Dordrecht na de rust op gelijke hoogte.
Janga prikte in de 54e minuut de gelijkmaker binnen. Zeven minuten voor het eindsignaal scoorde de aanvaller van Dordrecht nog een keer. Helmond Sport staat op de elfde plek in de Jupiler League.
Overige uitslagenNAC Breda - Sparta (4-0)FC Oss - Jong PSV (0-0)FC Eindhoven - RKC Waalwijk (1-0)