Helmonders lopen tegen de lamp na geklungel met autopapieren

24 oktober 2015 om 01:23
nl
Het niet op orde hebben van autopapieren, het rijden met een ongeldig kenteken en een belastingschuld zorgde er vrijdag voor dat vier Helmonders tegen de lamp liepen in het Limburgse Meijel.
Geschreven door

Drie mannen uit Helmond werden door surveillerende agenten gecontroleerd. Ze reden in een Audi A3 met een tijdelijk kenteken. Dit kenteken was echter sinds juli niet meer geldig en de verzekering van de auto was niet op orde.
De mannen en de auto werden meegenomen naar het bureau. Daar kreeg het drietal een bekeuring voor het ongeldige kenteken. Ook moeten ze kunnen aantonen dat de auto op het moment van de controle verzekerd was. Daarvoor kregen ze een vordering mee.
Behulpzame vriendDe mannen moesten vervolgens zelf zien te regelen hoe zij en de auto weer thuis kwamen. Ze schakelden de hulp van een vriend uit Helmond in.
Toen hij bij het politiebureau arriveerde, werd zijn auto ook gecontroleerd. De behulpzame vriend bleek nog schulden te hebben bij de Belastingdienst. Zijn auto is in beslag genomen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.