Man steelt auto ex-vriendin en veroorzaakt onder invloed ongeluk in Tilburg

25 oktober 2015 om 13:37
nl
De politie heeft zaterdag een automobilist opgepakt die voor ravage had gezorgd. Hij was dronken en veroorzaakte een ongeluk met een gestolen auto in Tilburg.
Geschreven door

De 37-jarige man uit Goirle stal de wagen een aantal dagen geleden van een ex-vriendin. Hij bedreigde haar, waarna hij de groene Opel Vectra meenam.
Ongeluk veroorzaaktMet de Opel reed de man zaterdagmiddag in een bocht van het Louis Bouwmeesterplein tegen een tegenligger en tegen een boom. Hij was onder invloed van alcohol en sloeg meteen op de vlucht.
De politie zocht na het ongeluk, waarbij niemand gewond raakte, naarstig naar de man. Agenten kwamen hem uiteindelijk tegen op de Hart van Brabantlaan. De Opel was flink beschadigd.
De politie gaf de man een stopteken, maar hij hield zich daar niet aan. Hierdoor werd hij klemgereden. Dat gebeurde bij de Wandelboslaan.
Hele rits aan overtredingenDe automobilist bleek niet alleen onder invloed van alcohol, maar had ook geen rijbewijs bij zich.
Hij is opgepakt vanwege het doorrijden na een ongeluk, het rijden in een gestolen auto en het rijden onder invloed. Plus: rijden zonder rijbewijs en het niet voldoen aan een stopteken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.