'Ga proberen me weer op voetbal te focussen', Maxime Lestienne terug op trainingsveld bij PSV

25 oktober 2015 om 13:41
nl
De Belg Maxime Lestienne heeft zondagochtend voor het eerst sinds het begin van deze maand weer getraind bij PSV. De vleugelaanvaller miste de afgelopen vier wedstrijden van de Eindhovenaren vanwege trieste familieomstandigheden. Zijn moeder overleed volledig onverwacht en zijn vader is al langer zeer ernstig ziek.
Geschreven door

Lestienne maakte zondag een deel van de groepstraining mee en ging daarna individueel aan de slag. PSV-trainer Phillip Cocu laat weten dat de Belg alle ruimte krijgt om zijn ritme weer te vinden.
AchterstandDe linkeraanvaller is blij dat hij weer op het voetbalveld staat: "Ik ga proberen me weer op het voetbal te focussen. Ik vind het prettig om weer terug op de club te zijn en hoop snel weer wedstrijden te spelen. De steun van de staf en mijn collega's is erg fijn. Het helpt me. Net als de steunbetuigingen van de supporters.''
PSV-watcher Paul Post verwacht dat het toch nog wel even duurt voordat Lestienne weer tijdens wedstrijden in actie zal komen. "Hij kwam al met een trainingsachterstand binnen en nu was hij er weer weken uit. Of hij dus meteen op volle scherpte is, vraag ik me af."
Winst op TwenteZonder Lestienne won PSV gisteren met 3-1 van FC Twente. Luuk de Jong, Jurgen Locadia en Gastón Pereiro scoorden voor de Eindhovense landskampioen. Letienne miste eerder al de wedstrijden tegen Ajax, CSKA Moskou, Excelsior en VfL Wolfsburg.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.