Miljoenenjacht eindigt met 1800 euro voor Arnold Otten uit Helmond: 'Ik ben niet zielig, hoor'

26 oktober 2015 om 22:27 • Aangepast 21 november 2020 om 15:07
nl
De finale van het tv-programma Miljoenenjacht heeft vele winnaars al een droombedrag opgeleverd. Dat het ook heel anders kan lopen, bewees Arnold Otten uit Helmond zondagavond. In sneltreinvaart speelt de Helmonder de koffers met hoge bedragen weg. Zo snel dat hij uiteindelijk naar huis gaat met 1800 euro. Alles behalve miljoenen dus.
Profielfoto van
Geschreven door

In de eerste ronde van het RTL4-programma speelt Arnold al de prijzen van 2,5 miljoen en een miljoen weg. En vervolgens verdwijnt in ronde twee met koffertje 26 ook de gouden koffer met vijf miljoen uit het spel. “Het geeft niks”, zegt de Helmonder dan nog optimistisch. “Ik heb altijd gedacht dat ik met twee miljoen naar huis zou gaan.”
'Het is bijna knap'Een droom waar in ronde drie een eind aan komt. Met koffer twee speelt Arnold ook de twee miljoen weg. “Het is bijna knap”, probeert presentatrice Linda de Mol hem nog te troosten. Uiteindelijk gaat de Helmonder dus naar huis met 1800 euro. Zelf laat hij tijdens de uitzending weten over te schakelen naar Heel Holland Bakt…

Wachten op privacy instellingen...

Dat heeft hij uiteindelijk niet gedaan. "Ik heb gewoon gekeken. En ik heb een leuke avond gehad", laat Arnold maandagochtend weten.
Ook dochter Maartje kan er wel om lachten. Zij twittert ‘nog altijd een beurs nodig te hebben’. Dit nadat haar vader aan het begin van de show nog laat weten het prijzengeld voor de studies van zijn twee kinderen te willen gebruiken.

Wachten op privacy instellingen...

Met het uiteindelijke bedrag moet er volgens Arnold toch zeker een lang weekend Ermelo in zitten. En ook de thuiswinnaars in Piershil in Zuid-Holland nemen het voor Miljoenenjacht-begrippen lage bedrag van 1800 euro sportief op. Zij gaan er iets leuks mee doen met de kinderen.

Wachten op privacy instellingen...

Al met al niet het bedrag waarvan je droomt als finalist van Miljoenenjacht. Maar volgens presentatrice Linda de Mol heeft Arnold met zijn optreden wel ‘de harten van alle kijkers gestolen’. En dat is toch ook wat waard?
"Zeker", beaamt Arnold. "De vele reacties die ik krijg zijn heel sympathiek. Er is zelfs al iemand geweest die voorstelde om massaal een euro naar me over te maken. Hartstikke leuk natuurlijk."
'Ik ben niet zielig'Maar wat Arnold betreft hoeven mensen echt geen medelijden met hem te hebben. "Ik ben niet zielig, hoor", vertelt hij. "En ik realiseer me zeker dat 1800 euro voor heel veel mensen veel geld is."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.