Halfnaakte, verwarde man zit drie kwartier op het dak in Mierlo

26 oktober 2015 om 14:13
nl
Een verwarde man heeft maandagochtend bijna drie kwartier op het dak van een huis in de Lisdodde in Mierlo gezeten. Hij is met een hoogwerker van de brandweer van het dak gehaald. Daarna is hij in een ambulance nagekeken.
Geschreven door

De man zat met ontbloot bovenlijf op de nok van het huis en had een emmertje bij zich. Volgens een fotograaf die in de buurt was, was de man onder invloed van drank of drugs. "Hij vertoonde vrij onnatuurlijk gedrag", zegt de fotograaf.
Man kwam makkelijk dak afRond elf uur werd de man weer van het dak gehaald met een hoogwerker. De brandweerman en de agent die mee naar boven gingen, hadden weinig moeite om de man van het dak van te krijgen. "Hij is zo in het bakje gestapt zonder heel moeilijk te doen", vertelt de fotograaf.
De politie had de wijk rond de Lisdodde afgezet. "Hierdoor hebben niet veel mensen het tafereel gezien", zegt de fotograaf.
Trui in de dakgootHet emmertje werd later door de brandweer in de dakgoot teruggevonden. De brandweer heeft met de hoogwerker nog meer spullen uit de dakgoot gehaald. "Onder andere zijn trui vond de brandweer in de goot", vertelt hij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.