Video

Jeugdspeler scoort drie keer in tien minuten dankzij afgedankte trappers van Guardado

26 oktober 2015 om 17:42
nl
Natuurlijk zijn ze allemaal fan van Andres Guardado! De jeugdspelers van Knegselse Boys wonnen zaterdag met 15-0 van Rood-Wit uit Veldhoven en als je het de jongens van het C1-team vraagt ligt dat grotendeels aan de afgedankte trappers van Guardado. De speler die ze voor de eerste keer droeg, Roy Seuntiëns, mocht zelfs een echte hattrick bijschrijven.
Geschreven door

Roy kreeg de schoenen van een teamgenoot en die had ze weer van Guardado zelf gekregen.
Drie goals in tien minuten"Guardado en hij waren buren in Knegsel. Zijn familie had Guardado de eerste tijd in Nederland veel geholpen en daarom gaf hij zijn schoenen aan hen toen hij na het vorige seizoen terug naar Mexico ging," vertelt Roy.
Zijn teammaatje had de pech dat de schoenen hem niet pasten, ze waren te groot. Dat was een meevallertje voor Roy, die wel de juiste maat had. En ze leverden hem meteen een ongekend succes op. "Normaal maak ik niet snel een doelpunt, maar zaterdag maakte ik er drie in tien minuten."
'Wie ze past mag ze aantrekken'Ondanks dat succes moet hij Roy toch alweer afscheid nemen van de Guardado-trappers. "We hebben samen bedacht dat we ze rond laten gaan in het team, wie ze past mag ze dragen."
En dus staat zijn teamgenoot Pepijn Cardeneo nu al in de startblokken. Hij mag over twee weken de wedstrijd tegen Bergeijk spelen in de felgroene 'wondersloffen'. "Als we winnen staan we bovenaan," weet hij inmiddels.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.