Eigenaar wokrestaurant Den Bosch in elkaar geslagen en beroofd, daders staan op camerabeelden

26 oktober 2015 om 19:47
nl
Opsporingsprogramma Bureau Brabant heeft bewakingsbeelden getoond van een gewelddadige overval op de eigenaar van een wokrestaurant uit Den Bosch. Het slachtoffer werd in een wurggreep genomen, uit zijn auto getrokken en op straat in elkaar geslagen.
Geschreven door

De eigenaar van het restaurant sloot donderdagavond 3 september om elf uur de deuren van zijn zaak. Hij liep naar zijn auto die geparkeerd stond in de Van der Does de Willeboissingel in Den Bosch.
Aanval uit het nietsToen het slachtoffer achter het stuur kroop, werd hij vanuit het niets aangevallen door twee mannen met bivakmutsen. Ze sloegen op de man in. Hij probeerde zich te verdedigen, maar toen hij in een wurggreep werd genomen, was hij kansloos.
“Ik heb teruggeslagen, dus misschien is een van de daders wel geraakt”, aldus het slachtoffer in Bureau Brabant.
Dagopbrengst restaurant gestolenDe overvallers sleurden het slachtoffer uit zijn auto. Op straat werd hij in elkaar geslagen. De daders gingen er met de dagopbrengst van het restaurant vandoor.
Enkele dagen na de overval zag de restauranteigenaar twee mannen vlakbij zijn zaak. Toen hij op het tweetal afstapte, gingen ze er vandoor. Vermoedelijk ging het om de overvallers.
HoofdpijnHet slachtoffer is de weken na de overval angstig. Ook heeft hij nog altijd last van hoofdpijn.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.