Eindelijk! Eliah (5) kan vakantieliefde Amélia (5) na twee jaar weer in armen sluiten

26 oktober 2015 om 22:30
nl
Na twee jaar zag de 5-jarige Eliah Di Benedetto uit het Belgische Maasmechelen eindelijk weer zijn vakantieliefde. Zondag had hij een date met de 5-jarige Amélia Valente uit Breda. Een Facebookoproep bracht de twee tortelduifjes weer bij elkaar.
Geschreven door

"Mijn állermooiste dag", kraaide Eliah, aldus Het Laatste Nieuws. Op de website van de krant is een filmpje te zien van de reünie van de verliefde kleuters in een Belgisch pretpark.
Zwoele vakantie in ItaliëDe jongen was op zoek gegaan naar zijn vakantieliefde. Omdat hij twee jaar na de zwoele vakantie in Italië nog steeds dag in dag uit over Amélia sprak, deed zijn moeder twee weken geleden een oproep op Facebook.
Vlaamse kranten publiceerden een foto van de twee tortelduifjes. De moeder vermoedde dat het liefje van Eliah uit Breda kwam. Ook media in Nederland brachten het verhaal. Al snel had Eliah zijn liefje gevonden.
Bosje bloemenVolgens de moeder van Eliah was de kleine jongen zondag bloednerveus. In het filmpje is te zien dat de kleine Romeo in het pretpark met een bosje bloemen staat te wachten op zijn liefje ('Roze, daar houdt ze van. dat weet ik nog').
Hij blijkt toch ook een beetje verlegen te zijn. Eerst duikt hij weg in moeders rokken, om daarna met een weids armgebaar de bloemen te overhandigen. daarna een knuffel. Eindelijk!, lijken de kleine armpjes te zeggen die zijn vakantieliefde van twee jaar geleden omklemmen.
Een echte heerVoor de eerste officiële date gaan de twee joelend van plezier het pretpark door. Daar blijkt Eliah een echte heer. Hij helpt Amélia uit de attractie. Want dat doe je als je geliefde moeite heeft om uit de bootjes van het pretpark te komen.
De kleine hartjes klopten volop. Door de attracties, maar zeker ook door elkaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.