Van wie is deze kluis? 'Het zou zomaar de mijne kunnen zijn'

27 oktober 2015 om 10:51
nl
Een voorbijganger heeft zondagmiddag op de Erastraat in Kaatsheuvel een grote opengebroken kluis gevonden. Vermoedelijk is de kluis eerder gestolen en in een sloot gedumpt.
Geschreven door

Bij recente baggerwerkzaamheden kwam de brandkast weer tevoorschijn. Waar de kluis vandaan komt is nog niet bekend. De politie heeft de kluis opgehaald.
Tienduizenden euro'sVolgens het Brabants Dagblad zou de kluis zomaar van horecaondernemer Luuk Broos uit Kaatsheuvel kunnen zijn. In maart 2014 werd bij zijn partycentrum Chalet Fontaine in Kaatsheuvel een kluis met daarin zo'n tachtigduizend euro gestolen.
Vijf inbrekers gooiden de brandkast vanaf de eerste verdieping naar buiten en gingen er in een auto vandoor. "Hij lijkt er erg veel op. Mijn kluis had ongeveer dezelfde afmetingen", aldus Broos tegen de krant.
Gevonden voorwerpenDe politie laat weten dat de herkomst van de kluis niet meer te achterhalen is. Alle herkenbare punten zijn weggehaald. De politie doet verder geen onderzoek meer en legt de kluis bij de gevonden voorwerpen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.